sobota 1. srpna 2015

Hello August!

Máme tady první srpnovou sobotu a to je čas pro oficiální spuštění tohoto blogu, nemyslíte?! :) Někteří z Vás si možná již všimli, že blog 'fashionenjoyment' již není k nalezení. S kamarádkou Mončou jsme vedli téměř tento blog společně, Monča byla specialistka na fashion část a já měla na starosti food články, alespoň toto byl původní záměr :) Postupem času nás ale každou začalo víc a víc bavit psát i články z jiných odvětví, já jsem na půl roku odcestovala na Erasmus a přinášela Vám 'Valencia diaries' během mého semestru stráveném ve Španělsku, Monča se naopak na začátku prázdnin vydala procestovat US...Zkrátka a dobře jsme se shodly na tom, že bude lepší když každá povedeme svůj personalizovaný blog, aby jsme jste v tom neměli zmatek :)
Monči blog je nyní k nalezení tady: http://monyhrich.blogspot.cz/
Takže to jsem JÁ, Lucka..foodlover, cestovatel! :)
Můžete se těšit na dávku receptů, zážitků z cest a v neposlední řadě 'beauties' článků, ke kterým, jak se už brzy dozvíte, mám tak trochu vztah, ale o tom zase příště:)
V příštích dnech, týdnech, měsících (uvidíme jak to vyjde:)) Vás budu ještě zásobovat články z původního blogu, které bych tu ráda měla. Můžete tak očekávat recepty na oblíbené jablečné muffiny, skořicové šneky a samozřejmě celé 'Valencia diaries' :)


//

August is here! That's time to officially launch this blog, isn't is?! Some of you migh have found out that previous blog 'fashion enjoyment'  is not possible to fing anymore. With my friend Mony we were writting this blog almost for a year together, Mony was a fashion specialist and I was responsible for the food part, at least that was our plan at the beginning:) Over time, both of us, started to like to write post also from different branches, I spent half a year on Erasmus in Spain and was writting my 'Valencia diaries', Mony visited US in the beginning of summer..Well we just decided it will better to split up the blog so as each can lead personalized blog to not confuse you :)
Mony's blog is now available here: http://monyhrich.blogspot.cz/
So this is ME, Lucy...foodlover, traveler! :)
You can look forward to recipes, travelling adventure and last but not least 'beauties' posts to which, how you'll find out soon, I have a bit of relatio, but about it next time :)
In next days, weeks, months (we'll see how it will works) you can expect the post from previous blog I'd like to have here recipes like favorite apple muffins, cinnamon rolls and of course all 'Valecnia diarias', all this will be here for you soon!


STAY TUNED and Just Be BONITA! 


Lucy

Žádné komentáře:

Okomentovat