neděle 11. října 2015

VALENCIA (PHOTO) DIARIES #12 ...Granada




ROADTRIP TO ANDALUCÍA #4


Čtvrtou a bohužel poslední zastávkou se stala Granada. Krásné zakončení našeho výletu! Navíc Granada je asi jediným městem, kde servírují tapas grátis, neboli automaticky ke každému objednanému nápoji ať už alko či nealko dostanete tapas, no není to skvělé?

Asi nejznámější památkou je Alhambra, bohužel vstupenky musíte kupovat s hoodně velkým předstihem, tudíž jsme se do nejznámější části nedostaly, ale co jsme viděly, byly krásné zahrady, takže i přesto, že jsme neviděli to nejznámější,jsme toho stále viděly hrozně moc! :)

//

Fourth and unfortunately last stop was in Granada. Perfect ending of our roadtrip! Have you known that in Granada they serve tapas grátis? Is't it great? You order a drink, doesn't matter if soft one or alcoholic and you will get one tapa for free.
The most famous monument is Alhambra, the only problem is that you have to book the tickets really early to be able to get in. Our trip was really last minute planned so we were not able to see the most famous part but anyway we bought the ticket for beautiul Alhambra's gardens so we still saw so much there! :)





Tostada con tomate y zumo de naranja - typical spanish style breakfast






A toto je konec našeho cestování po Andalucii během velikončích prázdnin. Doufám, že se Vám cestování s námi prostřednictvím blogu líbilo :) Nyní už plánuji další články opět z Valecnie.
//
And this is the end of our roadtrip in Andalucía during the Easter break. I hope you were enjoying these traveling with us via blog :) Now next post will be again from Valencia.


Žádné komentáře:

Okomentovat